Raskere handel

Når du handler på vår nettbutikk kan du velge å lagre dine betalingskort på våre sikre servere. Alle store aktører som Apple og Amazon tilbyr dette til sine kunder, og det er med på å sikre effektiv håndtering av nye og gjentagende kjøp eller løse eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Dette er valgfritt og er med på å sikre effektiv håndtering av nye og gjentagende kjøp eller eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Kun de 4 siste sifrene i kortnummeret vil være synlige når du er innlogget, slik at du kan identifisere riktig kort. Du kan enkelt velge å ikke lagre dine betalingskort ved å ikke krysse av “husk mine betalingsdetaljer” på siden for betaling i din handlekurv.

Legg merke til at du må skrive inn hele kortnummeret på nytt dersom du endrer eller legger til en ny adresse. Dette er en sikkerhet for deg slik at ingen kan bestille varer til seg selv gjennom din konto.

Betaling

Kjøpesummen kan etter ditt eget valg gjøres opp med bank- eller kredittkort.

Ved bruk av kort vil kjøpesummen bli reservert på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som forsendelse blir foretatt. 
Uavhentede og ikke-betalte pakker vil bli belastet et gebyr på kr 250 + frakt tur / retur av gjeldene ordre, for å dekke våre utlegg. 
Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso.

Vi tar også imot betalinger via Paypal.

Dersom du er i Oslo, er det også mulig å hente varene hos oss og betale med kort eller kontant ved avhenting.

 

Sikkerhet ved netthandel

For å bidra til en enkel og sikker handel på vår nettbutikk, bruker vi Secure Socket Layer (SSL) teknologi. Alle data du sender oss på internett krypteres og beskyttes maksimalt Når SSL er aktivert ser du en hengelås øverst i vinduet på din nettleser. Denne kan du trykke på dersom du ønsker all informasjon om SSL koblingen og sertifikaet som benyttes.