Om oss

Velkommen til Falck Forlag – det uavhengige og sære nisjeforlaget som drives av Christer Falck.

 

Etter å ha startet plateselskap i 1995 var bøker en naturlig utvikling, og Falck Forlag ble etablert i i 2009.
Det begynte som et rent quizforlag hvor målet var å gi ut en rekke quizbøker i alle sjangre. I dag er bredden utvidet til å også inkludere bøker om musikk, fotball og andre nisjer.
I vår nettbutikk kjøper du alle våre bøker av dine favorittforfattere direkte fra forlaget.
Christer Falck

Etter å ha jobbet i musikkbransjen i over 20 år utvidet Christer geskjeften i 2009 med et bokforlag som har hovedvekt på quiz- og musikkrelaterte bøker.

I 2014 skrev han boka «Shockadelica» om artisten Prince sammen med Petter Aagaard og har vært redaktør på en rekke andre bøker.

Christer har i en årrekke holdt quizer for venner, selskaper, eventer og firmaer. og på kundelista finner man: aviser, film-, musikk- og litteraturfestivaler: plateselskaper, advokatfirmaer, russ, lesber, skoler, universiteter, politiet, litteraturfestivaler og forsvaret.

På lista over fornøyde kunder finnes eventselskaper som Playroom, Gyro, og 6.sans,

Han har også levert innhold til diverse aviser, magasiner, nettsteder, apps, radio og tv-kanaler under brandet ”Quizter”, og quizbokserien “Quizter” består av småbøker i kategoriene Musikk, Film, Fotball, Junior og Allmennkunnskap.

Ta kontakt om du vil ha en skreddersydd quiz.

FIRMABESTILLINGER

Du glemmer ikke hvem som har gitt deg en bok. Derfor bør også din bedrift vurdere bøker som gaver til ansatte, kunder og forretningsforbindelser.

Vi samarbeider tett med våre forfattere som kan stille opp med blant annet foredrag, kokekurs, boksignering og lignende for dine ansatte. Ved store opplag kan bøkene skreddersys med eget omslag, forord og personlig hilsen.

Kontakt oss for mer informasjon, en uforpliktende presentasjon av årets bøker, tilsendelse av katalog, eller kreative ideer til diverse arrangementer.