Pauspoeten – Sangtekster gjennom 50 år

Pauspoeten – Sangtekster gjennom 50 år

kr399.00

En komplett samling av alle tekster fra Ole Paus!
 
I et halvt århundre har han forsynt Norge med satiriske skråblikk, skarpe observasjoner og poetiske stem­ningsbilder i tekster som har forarget og forundret – men framfor alt gledet og fascinert flere generasjoner nordmenn.

 
Forfatter: Leif Gjerstad og Lars Ulseth

ISBN: 978-82-93039-76-1   Utgivelsesår: 2020
Format: 17 x 24 cm – 408 sider     Språk: Bokmål

 
Kjøp boken direkte på denne siden, eller besøk en av våre  forhandlere

Varenummer: 978-82-93039-76-1 Kategori: Stikkord: , ,
000

Hans høye tempo og produktivitet har gitt oss rundt 40 album, flere revyer og deltakelse på andre prosjekter som har satt like varige som tydelige spor i norsk musikkhistorie. Hans bidrag til og betydning for norsk kulturliv har vært så omfattende og viktig at det i grunn bare var et tidsspørsmål før alle hans tekster ville finne sin plass mellom to permer.

Og nå er de altså her! I «Pauspoeten. Sangtekster gjennom 50 år» får du i kronologisk rekkefølge alle hans tekster fra alle hans offisielle utgivelser, foruten et stort utvalg av tekster han har skrevet for revyer, til andre artister og organisasjoner – eller for den saks skyld til reklamebruk.

Men uansett om han har skrevet for seg selv eller til andre, har Ole Paus’ poetiske følsomhet, analytisk­-humoristiske falkeblikk og språklige oppfinnsomhet gitt det ferdige resultatet et kvalitetsstempel de færreste er forunt å oppleve.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 27 × 31 × 3 cm

Anmeldelser(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “Pauspoeten – Sangtekster gjennom 50 år”