“Quiet Is the New Loud”

“Quiet Is the New Loud”

kr199.00

000

Releasedato 22. september. Kjøp den allerede nå og vær av de første som får den fra trykkeriet.

27. plass i Morgenbladet Topp 100 Serien.

To stemmer, gitarene, de myke harmoniene og stillheten løftet de tolv sangene på Quiet Is the New Loud (2001) opp og ut fra sitt forankringspunkt – Bergen. I denne boken, skrevet av kulturjournalist Ørjan Nilsson, drar vi til London, Liverpool, Manchester og Bergen, for å gå dypere inn i tankene og prosessen bak låtene, platetittelen, designen og fotografiene som gjorde at Quiet Is the New Loud fikk et langt liv.

Boken gir også et innblikk i uenighetene mellom de to medlemmene, vennskapet og den hudløse ærligheten som gjør at Kings of Convenience tretten år etter at debutplaten kom ut fortsatt er et band.

Den tidligere Coldplay-produsenten Ken Nelson forteller om samarbeidet med Erlend og Eirik i Parr Street Studios i Liverpool. Duoen avslører hvorfor de takket nei da Simon & Garfunkel ville ha dem som oppvarmere. De forteller også historien bak den sjangerdefinerende albumtittelen og hvordan bandnavnet oppstod. I tillegg er en rekke andre sentrale mennesker i og rundt Quiet Is the New Loud-prosessen intervjuet.

 
Forfatter: Ørjan Nilsson
Redaktør: Marius Lien   Korrektur: Jon Vidar Bergan

ISBN: 9788293039563   Utgivelsesår: 2014
Format: 12 x 18 cm   Sider: 131   Innbinding: Hardcover   Språk: Bokmål

 
Kjøp boken direkte på denne siden, eller besøk en av våre  forhandlere

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.4 kg
Dimensjoner 17 × 24 cm

Anmeldelser(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review ““Quiet Is the New Loud””